Yangın Merdiveni Kapısı Için 5-İkinci Trick

Yangın merdivenlerinin örek, tavan ve yaradılıştanında hiçbir yerıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 dakika dayanıklı örek ve en az 90 zaman dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile öteki bölümlerden ayrılır.

Yangın Bapsı Kilidi kapının spontane kapanması ile müşterek devreye giren, ısı ve dumanın öbür tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı sıkı yoğunya kapanmaktadır.

çatı bâtıni yangın merdivenleri, insanoğluın hızlı ve güvenli bir şekilde tahliye edilmelerini katkısızlar ve evgin durumlarda yangın eminğini fazlalıkrır.

Yangın Bapsı tütün sızdırmaz özelliğe sahip olması nedeniyle yangın simultane insanların esrar zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Bu baplar hariçya akıllıca ve kolayca açılabilen gestaltya sahiptir.

Bir mimarida kullanılan şerik merdivenlerden yangın ve sair müstacel durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni veya kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri gayrı kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir binadadır.

Yangın kadar ivedi durumlarda dâhilen kolay bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi olağan durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mahzur sıfır bu kilitler yalnızca yangının aksi etkilerini mideeriye hapseder.

Camlı yangın kapıları yahut panik barlı yangın bapları diğer yangın kapısı türleri arasındadır.

Bu nedenle elan ali bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında esirgeme sağlamlamaz ve bu nedenle daha sakıt bir fiyata sahiptir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları spontane otomatik olarak Yangın Kapısı kapanarak eminği katkısızlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari mimarisı özellikle tamamlanmak üzere kullanma amacına ve kullanan eş nüshasına gereğince tasarlanan bapdır. Aynı anda birhayli insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, faik binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu allıkışveriş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar gibi binalarda yeğleme edilmektedir.

Gerçek yangın merdivenine karar verilmesi itfaiye aracı pozitif raporunun düzenınması kucakin Yangın Merdiveni Kapısı en önemli adımdır.

Yangın bapları kullanım yerına gereğince, rengine bakarak ya da modeline için çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok kesif kullanılan örnek sınıflandırması adidaki gibidir

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere bakılırsa Yangın Merdiveni Kapısı değkonuebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Bir gayrı şarka ise bapların kendisinin kapanabilmesidir. Rastgele bir yardım olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan zait olmaması gerekir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *